Saturday : Apr 19, 2014
 
 

 

 
 
  Ketidakpuasan hati terhadap pembinaan bangunan sekolah SJKT Bukit Rotan Baru (Makkal Ossai: 11032013) - MOE

 

MAKLUM BALAS LAPORAN AKHBAR

 

Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) ingin mengucapkan terima kasih dan merujuk kepada Laporan Akhbar MAKKAL OSAI bertarikh 11 Mac 2013Ketidakpuasan hati terhadap pembinaan bangunan sekolah SJKT Bukit Rotan Baru.

 

Dimaklumkan bahawa hasil siasatan mendapati status projek SJKT Bukit Rotan Baru bukan projek pembinaan bangunan baru tetapi ianya merupakan kerja-kerja baikpulih bangunan sekolah. Walau bagaimanapun, tindakan susulan akan diambil dengan mengadakan perbincangan bersama-sama pihak berkaitan.

 

 

UNIT KOMUNIKASI KORPORAT

KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

 

 
 

Program MESRA Rakyat dan Kaunter Aduan Bergerak Bersepadu (KABB) BPA Melaka/N.Sembilan

Tarikh : 15 November 2013 (Jumaat) (Sabtu)
Masa : 8.00 pagi- 12.00 tengah hari
Tempat : Dewan Taming Sari, Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah
Majlis ini akan dirasmikan oleh YBhg. Datuk Roslan bin Ibrahim, Timbalan Setiausaha Kerajaan (Pembangunan) Negeri Melaka.

Biro Pengaduan Awam Melaka/Negeri Sembilan, Jabatan Perdana Menteri akan menganjurkan program Kaunter Aduan Bergerak Bersepadu (KABB) di Tempat Parkir Giant Superstore Lukut, Negeri Sembilan pada 8 Jun 2013 mulai jam 8.00 pagi hingga 2.00 petang.

Sebanyak 27 kaunter pelbagai agensi kerajaan negeri, agensi persekutuan dan badan berkanun disediakan untuk para hadirin mengemukakan sebarang aduan, pertanyaan dan cadangan. Antara agensi yang dijemput dalam program ini adalah Jabatan Kerja Raya, Jabatan Kebajikan Masyarakat, Pejabat Kesihatan, Jabatan Pendaftaran Negara Dan Pejabat Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan Port Dickson.

Sebarang maklumat atau pertanyaan lanjut, orang ramai boleh menghubungi Encik Mohd Faisal di talian 06-234 5890 atau emel ke faisal@pcb.gov.my

.  

 
 
 

 
© 2014. All Rights Reserved. Disclaimer | Privacy Policy | Security Policy
This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed in any form except with the prior written permission of BERNAMA.
Best viewed in Firefox 3.0 & Internet Explorer 7.0 with 1024 x 768 resolution